Informiram te že pred porodom: PRIPRAVA NA DOJENJE - ABC DOJENJA

Če že pred porodom veš, kakšen je ključ do uspešnega dojenja, potem bodo začetki lažji. Na srečanju se pogovoriva o morebitnih prejšnjih izkušnjah, skupaj poskusiva poiskati "napake", da dojenje takrat ni steklo ... Sledi priprava na dojenje, torej ključne informacije, ki jih mama mora imeti, še preden gre roditi. Pomembne so porodne izbire, dojenje pa od prve zlate ure po porodu naprej, kaj početi v porodni sobi, na oddelku, doma: kaj je zares pomembno in s čim se ni vredno obremenjevati.
I
ndividualno 40€, skupinsko (max 6 oseb, vsak prvi četrtek v mesecu) 18 € po osebi.

Priskočim na pomoč, kadarkoli je to potrebno: POMOČ PRI DOJENJU pri tebi doma (90 minut)

Si že rodila in potrebuješ pomoč pri dojenju? Si se zapletla v tehtanje, črpanje, dodajanje? Misliš, da otrok ne pridobiva dovolj? Na voljo sem ti za obisk pri tebi doma.  

Prvo srečanje 60€, vsako naslednje 40€. V ceni je tudi 14-dnevna telefonska razpoložljivost po srečanju za vsa dodatna vprašanja ter spremljanje in izposoja SNS sistema ter nosilk.

En obisk pred porodom in en po: ABC IN POMOČ PRI DOJENJU

Srečava se v nosečnosti, ko te pripravim na dojenje, potem pa pridem še enkrat po porodu, da vidiva, kako ti gre. 80€

Po porodu te spremljam in podpiram v tem, kar potrebuješ: PODPORA PO PORODU

Po porodu ti nudim podporo - prinesem skuhano kosilo (krepka kokošja juha, kot so jo včasih dobile porodnice - ali veganski polnovreden obrok), obesim oblačila, grem že prej v trgovino, če kaj potrebuješ, odpeljem na igrala starejšega otroka. Najpomembnejše: povsem sem ti na voljo za pogovor, psihološko podporo, predelovanje porodne izkušnje, tvojih strahov, pričakovanj, stisk glede materinstva. Poslušam, predstavim različne možnosti in te podprem v tvojih odločitvah.

Obisk na domu 40€.

PAKET: OD TREBUŠČKA DO MLEKA

cena: 179€


odtrebukadomlekawwwjpgTELEFONSKI POSVET, PODPORA in OSTALO:

Prostovoljni prispevki na

paypalpng
  Cene veljajo za Ljubljano; za območja izven LJ se prištejejo še potni stroški.