Imam dva čudovita otroka, dve različni izkušnji poroda (porodnišnica in doma), dve zelo različni izkušnji dojenja (prvič solze, steklenička, umetno mleko - in nato velika zmaga in dojenje do dveh let in drugič mlečna pravljica od samega začetka) ter na žalost dve zelo težki depresivni poporodni obdobji. Obakrat sva bila z možem bolj ali manj sama za večino stvari, zato vem, kako se počuti ženska, ki potrebuje podporo in pomoč. Vem, kakšno podporo potrebuje in zato sem tu. Ker ti lahko pomagam, da bo tvoje poporodno obdobje prijetno, da boš povezana z otročkom in pomirjena s seboj. Pomagam pri majhnih in velikih težavah z dojenjem in te podprem v tvoji odločitvi: ne glede na to, kakšna je.


Sem Urška Repnik, doštudirala sem češčino in primerjalno književnost, ki sem ju, roko na srce, izbrala za študij samo zato, da sem lahko šla študirat v Ljubljano. Tu sem lahko ugotovila, kdo pravzaprav sem, in šele sedaj lahko v resnici uresničujem sebe in svoje poslanstvo. Srečna sem, da se lahko sedaj izobražujem na področjih, ki me resnično veselijo in ob katerih nenehno rastem.


Intervju z menoj za revijo Bogastvo zdravja: http://www.bogastvozdravja.si/odnosi-in-druzina/otroci/1855-svetovalke-za-dojenje