Trenutno vam lahko nudim samo pomoč online - bodisi preko spletne šole za starše ali pa preko skypa. Za več podrobnosti preberite moje sporočilo na prvi strani.


Informiram te že pred porodom:
PRIPRAVA NA DOJENJE - ABC DOJENJA

Če že pred porodom veš, kakšen je ključ do uspešnega dojenja, potem bodo začetki lažji. Kako pravilno dojiti? Kako vem, ali imam dovolj mleka? Kako in koliko novorojenčki spijo, koliko se dojijo? Kaj naj jem za več mleka - in kaj lahko jem med dojenjem? Je steklenička edina možnost, ko je potrebno dodati umetno mleko? Kaj je zares pomembno in čemu ni potrebno posvečati pozornosti? Pogovorimo se tudi o pričakovanjih, o realnih plateh materinstva, hormonskih in telesnih spremembah po porodu ter spremembah v odnosu med partnerjema po porodu. Udeleženke prejmejo tudi hranilno sodno ter brizgo (domač SNS sistem), pisni povzetek srečanja, možnost nakupa knjige Želim dojiti ceneje ter popust za Ziza baby blazino za dojenje. Trajanje: 3 ure.
I
ndividualno 60€, skupinsko 25 € po osebi oz 30€ za par. Prijava na prvi strani (www.mamami.si)

Priskočim na pomoč, kadarkoli je to potrebno:

POMOČ PRI DOJENJU NA DOMU

Si že rodila in potrebuješ pomoč pri dojenju? Nikamor ti ni potrebno iti - pridem jaz do tebe. Si se zapletla v tehtanje pred in po podoju, črpanje, dodajanje umetnega mleka? Misliš, da otrok ne pridobiva dovolj? Na voljo sem ti za obisk pri tebi doma.  Izogni se stresu, podala ti bom preverjene in koristne informacije, skupaj bova naredili načrt, kako preiti na polno dojenje. Naučim te pravilno pristavljati in ti razložim, kaj početi, da bo otrok sit in ti mirna.

Prvo srečanje (do dve uri) 90€, vsako naslednje 40€. V ceni je tudi 14-dnevna telefonska razpoložljivost po srečanju za vsa dodatna vprašanja ter spremljanje in morebitna izposoja SNS sistema (če je na voljo).

*znižana cena 70€ velja za brezposelne, prejemnice socialne pomoči, mamice študentke ter mamice, ki so se udeležile skupinskega ABC dojenja.

Kontakt: piši mi ali me pokliči na 051/224-345.


Po porodu te spremljam in podpiram v tem, kar potrebuješ: PODPORA PO PORODU

Po porodu ti nudim podporo - skuham kosilo (krepka kokošja juha, kot so jo včasih dobile porodnice - ali veganski polnovreden obrok), obesim oblačila, grem že prej v trgovino, če kaj potrebuješ, odpeljem na igrala starejšega otroka. Najpomembnejše: povsem sem ti na voljo za pogovor, psihološko podporo, predelovanje porodne izkušnje, tvojih strahov, pričakovanj, stisk glede materinstva. Poslušam, predstavim različne možnosti in te podprem v tvojih odločitvah. Obisk traja dve uri.

Obisk na domu 60€.
Kontakt: piši mi ali me pokliči na 051/224-345.Skuham hrano za cel teden: SITA MAMA, SREČNA DRUŽINA :)

Če ti zmanjka časa za kuhanje, pridem k tebi. V štirih urah skuham 5-7 obrokov (primernih tudi za zmrzovalnik), ki so prilagojeni okusu tvoje družine. Skupaj sestaviva jedilnik (vedno imam nekaj predlogov, kuham tudi dietno), pripravljam lokalne, sezonske ter hranljive jedi, primerne tudi za doječe mame.

Cena obiska: 70€
Kontakt: piši mi ali me pokliči na 051/224-345.


Juhu, čas je za hrano: DELAVNICA UVAJANJA
HRANE

Skupinska delavnica o drugi polovici otrokovega prvega leta: zobki, zdravje, dojenje, uvajanje v vrtec ter - najpomembnejše - uvajanje prehrane. Kdaj in s čim začeti, kdaj uvajati gluten in druge alergene, kako je s sadjem in zelenjavo? Ponuditi koščke ali kašice? Kaj naj naredim, da bo otrok ponoči spal, kaj so najprimernejši obroki za kosila, večerje? Kaj, če otrok noče jesti? In - kaj naj naredim, da bo moj otrok odrasel v neizbirčnega in zdravega otroka?

Cena delavnice: 25€ oz. 20€ za udeleženke ABC dojenja ter za mamice, pri katerih sem bila na domu kot pomoč pri dojenju. Prijava na prvi strani (www.mamami.si)

Terapevtska poporodna masaža: DVE URI SAMO ZATE

Draga mama, če boš ti srečna in mirna, bo zadovoljna celotna tvoja družina. Vedno skrbiš za druge, zakaj si ne bi dovolila, da za spremembo kdo drug poskrbi zate? K tebi domov pridem z Natašo Rupena (www.natasarupena.com), ki te zmasira (refleksnoconska terapevtska masaža stopal z domačimi, naravnimi olji), te popolnoma sprosti in razbremeni, jaz pa medtem poskrbim za tvojega otroka. Če potrebe po varstvu ni, medtem skuham kosilo ali postorim kaj drugega v gospodinjstvu.

Cena obiska (dve uri): 89€

Kontakt: piši mi ali me pokliči na 051/224-345.TELEFONSKI POSVET, PODPORA in OSTALO:

Prostovoljni prispevki na (klik na ikono):

paypalpng


  Cene veljajo za Ljubljano; za območja izven LJ se prištejejo še potni stroški (0,37€ na km).


Mamami, obporodna podpora, Urška Repnik, s.p., Trate 17a, 2213 Zgornja Velka