Mentorski program za bodoče svetovalke za dojenje in poporodne doule

Si si vedno želela postati svetovalka za dojenje ali poporodna doula?

Pa te je bilo vedno malce strah?
Ali pa enostavno nisi verjela, da je to možno?
Z veseljem ti sporočam, da je zdaj pravi čas za to!

Sem Urška in tukaj sem zato, da te podprem na tvoji uspešni poslovni poti.

Potem ko sem v živo pomagala več kot 600 parom in preko veva.si podprla več kot 10.000 družin,
je čas, da do uspešnega posla na tem področju pomagam tudi tebi.


ZAKAJ MENTORSKI PROGRAM?
Ker želim, da bi bile po vsej Sloveniji na razpolago dobre svetovalke za dojenje in poporodne doule, ki ste odlično opremljene z znanjem in imate dobro razvit poslovni model. Pri tem ti lahko pomagam.

KAKO BOMO DELALE?
Program je sestavljen tako, da te bom maksimalno podprla pri tvojih izzivih. Poudarek bo na praksi, ki je je v običajnih (online) izobraževanjih pogosto premalo ali pa ni prilagojena na slovenske razmere. Srečevale se bomo v živo enkrat mesečno v Ljubljani, udeležba je obvezna (vsaka lahko manjka max 1x) . Imele bomo zaprto FB skupino, kjer bom za vprašanja na voljo ves čas trajanja programa. Ključni del programa bodo naša redna mesečna srečanja, na katerih bomo v prvem delu obravnavale pomembne teme, vezane na delo svetovalk in poporodnih doul (najpogostejši izzivi v praksi). Sledil bo praktični trening (veliko njega), v tretjem delu pa vedno konkrente poslovne vzpodbude, pisanje poslovnega modela in načrtovanje gradnje in rasti svojega podjetja. Na 4 srečanjih se nam bodo pridružili tudi zunanji gostje - strokovnjaki na področjih, tesno povezanih s poporodno porodo, in moj poslovni mentor, Tomaž Stritar, ki je v preteklosti že večkrat ključno vplival na mojo poslovno pot. 

ALI SE LAHKO PRIJAVIM V MENTORSKI PROGRAM?
Da, če si že zaključila s kakšnim mednarodno uveljavljenim programom za izobraževanje svetovalk ali doul ali če se pravkar izobražuješ in če si v prihodnjih mesecih pripravljena vložiti svoj trud in čas ter energijo v grajenje svojega posla in si želiš postati dobra svetovalka ali poporodna doula ter podpirati družine v Sloveniji in širše. Uf, to je bil dolg stavek. :) Program bo dolg, ne bo pa nikoli dolgočasen, obljubim.

KAJ MORAM VEDETI PRED PRIJAVO?
Mentorski program traja od 20. oktobra do 11. junija.  Naša srečanja v živo bodo potekala 30. oktobra, 27. novembra, 18. decembra, 22. januarja, 12. marca, 2. aprila, 21. maja in zaključek 11. junija. Srečevale se bomo v Ljubljani, udeležba je obvezna (vsak lahko manjka max 1x). S plačilom programa se vsaka svetovalka ali poporodna doula zaveže k polni udeležbi v programu. Neudeležba ni razlog za vračilo denarja. V ceni programa je tudi eno kosilo z menoj, kjer sama izbereš temo, jaz pa se ti 100% posvetim povsem individualno. Častim jaz. :)

KAKŠNA JE CENA IN KAKO SE PRIJAVIM?
Cena osemmesečnega mentorskega programa je 790€ (enkratni znesek, plačilo do 20. oktobra). Po dogovoru je možno plačati tudi v dveh obrokih (2x420€). Prvega poravnaš do 20. oktobra, drugega pa do 15. januarja. Prijaviš se lahko informativno na spodnjem obrazcu - potem pa bom imela z vsako prijavljeno individualni ZOOM razgovor. Želim te spoznati in videti, ali ti res lahko pomagam pri tvojih željah, ciljih in načrtih. Končna skupina bo sestavljena iz največ 10 udeleženk.