Mentorski program za ženske podjetnice z Urško Repnik

Draga čudovita ženska, dobrodošla na moji strani, skoraj dobrodošla v moj mentorski program za ženske podjetnice!

Ta pogram je zate, ki veš, da imaš nekaj dati svetu. Ki čutiš v sebi, da je tvoje poslanstvo dati svetu več, kot daješ in živiš trenutno.  In predvsem – da je tvoj čas ZDAJ.

Zate sem pripravila jesenski mentorski program, ker se, ko ženske sedemo v krog, zgodi čarovnija. In ker te bom z veseljem (ter znanjem in izkušnjami) vodila do točke, kjer boš zadovoljna s svojim poslom, poslovnim načrtom, zastavljenimi cilji, zaslužkom – predvsem pa s tem, kako uspevaš balansirat posel in družino, družino in čas zase. Ker je to ravnovesje izjemnega pomena, da se ne izčrpamo, da ne izgubimo iskrice, da v podjetništvu uživamo.

Ne obljubljam ti, da bo vedno lahko, ker bi bila to laž. Podjetništvo ni enostavno. Je pa žensko podjetništvo drugačno in bolj pisano od linearnega moškega sveta. Saj veš – valujemo, imamo cikel, imamo otroke in obveznosti. In v tem te želim podpreti, da najdeš svoje ravnovesje. Ker to pa lahko imaš. Stala ti bom ob strani, ti postavljala točno tista vprašanja, ki jih rabiš slišat, in se s tabo noro veselila vseh tvojih napredkov in minizmag.

Kako bo mentorski program potekal? 

Srečevale se bomo v živo, v Ljubljani (dovolj je bilo online sveta!), v Šiški, vsakič ob sobotah med 9.00 in 15.00. Datumi srečanj so: 18. november, 9. december, 13. januar, 17. februar, 2. marec. Pet srečanj torej znotraj petih mesecev. Vsaka udeleženka prejme tudi eno enourno srečanje z menoj osebno, ena na ena.

Ali lahko na srečanjih manjkam? 

Če pride vmes bolezen, boš seveda doma počivala. Priporočam pa ti, da si datume daš že sedaj v koledar in se zavestno odločiš, da boš prihajala – in da želiš te sobote zase. Da jih izbiraš zase. Plačilo velja za celoten program in se ne drobi na srečanja, zatorej vračila ob odsotnosti ni.

Kakšna je cena mentorskega programa?

Vrednost je neprecenljiva (boš videla ;)), cena pa 599€ ob plačilu enega obroka ali pa 615€ ob dveh obrokih. Poravnaš jo lahko v enem obroku (do 15. novembra) ali pa v dveh (prvi 315€ do 15. novembra, drugi 300€ do 15. februarja).

OK, želim se torej prijaviti, vem, da je to zame! Kako naprej?

Prijave so se žal zaprle. Piši mi na repnik.urska@gmail.com, da najdeva način, kako te lahko podprem.